Hírek


<< Vissza a Hírekhez

HEYM fegyverek

Létrehozva: 2018.01.22.


•Tradíció, precizitás, Német minőség, 100% kézi megmunkálás •SR30, SR21, B26 és egyéb típusú vadászfegyverek közvetlen a nagykereskedőtől •Optikai eszközök felszerelése a fegyverjavító műhelyünkben •Belövés a lőtéren, •Próbalövés bemutató fegyverekke A Német fegyverműves mester Friedrich Wilhelm Heym alapított a vállalkozását 150 évvel ezelőtt, aki egy tekintélyes fegyverműves családból származott. A cég mostani vezetése az Ő szellemiségében vezeti tovább a kizárólag kézi megmunkálással gyártó céget.

 „Mi vadászfegyvereket építünk és más jó hírű cégeknek szállítjuk saját gyártású, kiváló minőségű fegyvercsöveinket.”

A gyár 5 vadászpuskaműves mestert és jól képzett fegyverműveseket, fegyverágyazókat és gépészeket foglalkoztat.

A Heym AG szívesen várja a fegyvereik iránt érdeklődőket gyárlátogatással egybekötött fegyverbemutatóra, amelyet magyar partnerével a csongrádi B&T Agrostart betéti társasággal egyeztetve szervez meg.

A gyárlátogatás alkalmával a tusakészítő mesterek a megrendelővel együttműködve elvégzik fegyver tusájának méret-felvételezését, amely fegyverrel a megrendelőnek precíz lövések leadására lesz lehetősége.

„Mi egy innovatív és rugalmas kézműves fegyvergyár vagyunk, célunk, hogy a vásárlóink arcára mosolyt varázsoljunk azáltal, hogy a világ legjobb vadászfegyvereit gyártjuk, és hogy mindig első osztályú javítási lehetőséget biztosítunk Nekik!