CNC bérmunkák aloldal


A B&T Agrostart Bt. Felnőttképző és Szolgáltató Bt. vállalja korszerű CNC megmunkáló gépeken alkatrészek gyártását. A megmunkálási technológiáink között szerepel a marás, esztergálás és tömbszikra forgácsolás. A korszerű számítógép vezérlésű gépeink lehetővé teszik az alkatrészek nagypontosságú és gyors megmunkálását. A profilunkhoz tartozik továbbá külföldi cégek, puskaműves mesterek számára gyártott alkatrészek egyedi igények szerinti gyártása, melyek az általuk megkövetelt maximális precizitással, pontos méretekkel készülnek el. Profilunk jellemzője a sorozatgyártás, de kisebb darabszámú tételek elkészítését is vállaljuk. Az anyagok melyekkel dolgozunk főként acél, rozsdamentes acél, alumínium, műanyag.

Jelenlegi gépparkunkat képezi egy NCT EMR 610 megmunkáló központ, 3+2 tengellyel felszerelt körasztallal, n=15000 1/min főorsó fordulatszámmal, 7,5 kW teljesítménnyel.

A kisebb szériás munkákhoz egy NCT S280 típusú gépet használunk Ø40 mm-es főorsó áteresztőképességgel.

A megrendelések növekedésével elengedhetetlenné vált, hogy gépparkunkat folyamatosan bővítsük.

A nagy sorozatú alkatrészek gyártáshoz az NCT által gyártott  JSL-20 típusú hosszeszterga automatát működtetünk 3000-es száladagolóval.

Különleges és egyedi felületek megmunkálására a CHMER 434 C típusú tömbszikra forgácsoló gépet alkalmazzunk 400 x 300 mm asztallökettel.

A rohamos fejlődének köszönhetően munkatársaink szakmai továbbképzéseken vesznek részt folyamatosan, ahol megtanulhatták a korszerű gépek CAD/CAM programozását, melyet az oktatásban is bevezettünk.